top of page
  • Ginette

Ouder worden: beenderen en spieren kunnen wat hulp gebruiken.


Mijn cholesterol was 248 en de dokter schreef medicatie voor. Toen ik de bijsluiter las, besloot ik eerst alternatieven te onderzoeken, en zocht daarvoor raad bij Leen. Op haar aanraden ging ik bij Dr. Van Renterghem (een orthomoleculair arts), die zei me 's morgens Q10 te nemen en 's avonds rode rijst extract en Vitamine D. Samen met enkele aanpassingen in mijn voeding die Leen mij adviseerde, daalde mijn cholesterol na enkele maanden tot 192.

Met ouder worden verdunt mijn haar. Dankzij een voedingssupplement dat Leen adviseerde kwam ook daar verbetering in.Ik eet nu meer noten als tussendoortje en snoep minder. Bewust let ik er nu op veel water te drinken en minder koffie en 2 à 3 stukken fruit per dag te nemen en elke dag verse groenten te bereiden. Ik probeer ook voldoende te bewegen door veel te stappen, te fietsen en in de tuin te werken. Daar ik ouder wordt hebben beenderen en spieren ook wat hulp nodig. Ook daarvoor neem ik een supplement om alles soepel te houden.

Kortom, ik voel me fit en gezond en geloof echt dat ik dat te danken heb aan de goede raad en hulp van Leen.

Ginette.


132 views
bottom of page