top of page
  • Tom

Geen symptomen bestrijden maar oorzaken aanpakken


Sinds een kleine 2 jaar en na verschillende ontstekingen in de rug, darm- en maagklachten en hartproblemen ging ik in de zomer van 2015 op zoek naar alternatieve oplossingen om de oorzaak van deze problemen aan te pakken en niet langer alleen de symptomen te bestrijden.

Na een gesprek met Leen ging ik op haar voorstel voor een uitgebreid bloedonderzoek gekoppeld aan een analyse van mijn eetpatroon bij Dr. Dirk Van Renterghem. Daar werd snel vastgesteld dat ik tarwe intolerantie had. Mijn lichaam was ondertussen volledig ontregeld en het was nodig om enkele grote aanpassingen te doen in mijn eetpatroon.

“Vanaf nu geen tarwe meer” was de boodschap. Tarwe zit in heel wat voedingsproducten: brood, pasta, gebak, sauzen, …

Leen stond me vanaf dan bij om alternatieven te zoeken en meer uitleg te geven over de impact van bepaalde voedingsmiddelen op mijn gezondheid. Dankzij haar deskundig advies over mijn eetpatroon, ben ik na 3 maanden al heel wat beter en vitaler. Bovendien zijn alle rug-, darm- en hartklachten verdwenen.

Leen beschikt over een groot inzicht in de materie en is de ideale coach om je te helpen wanneer je noodgedwongen ingrijpende veranderingen moet doorvoeren in je eetpatroon. Ik ben er bovendien van overtuigd dat Leen ook mensen die zonder ernstige klachten gewoon gezonder willen gaan leven kan bijstaan met onderbouwd advies op maat.

Dank je wel Leen!

Tom.


184 views
bottom of page