top of page
  • Anoniem

Ik heb vooral geleerd om mijn eigen lichaam te voelen ...


Ik wil je bedanken voor alle fijne coaching-gesprekken die ik tot nu toe van jouw heb gekregen. Zeker de laatste sessie heeft me geholpen om terug moed te vinden om verder te doen. De beloning was een cyclus die netjes op tijd was.

Zonder onze gesprekken zou dit niet gelukt zijn. Hoewel ik reeds van veel op de hoogte was, was mijn innerlijke criticus er steeds om mij neer te sabelen. Waardoor ik vaak moedeloos heb afgehaakt of net nog meer aan emo-eten deed. En uiteraard heb ik nog veel bijgeleerd en leuke recepten ontdekt!

Mijn gewicht is nog wat gezakt en mijn energie is goed op pijl. Ik voel een zekere mildheid voor mezelf als ik eens een zondig en mijn lichaam geeft me aan wat kan en niet kan. Ik ben bijgevolg zeer tevreden over onze samenwerking. Ik heb vooral geleerd om mijn eigen lichaam te voelen en dat is wat ik helemaal nodig had! Bedankt hiervoor!


Bedankt voor de vele goede gesprekken.


135 views

コメント


bottom of page