top of page
  • Fons

Kom bij Leen en je zal nooit meer buikpijn hebben


Eerst had ik heel vaak diarree. Een dokter ofzo heeft dan met buisjes getest welk voedsel ik niet goed kon verdragen. En Leen heeft mijn mama goede tips gegeven hoe ze mijn lievelingseten ook kan klaarmaken op een andere manier zodat ik geen krampen meer heb. Eerst vond ik het helemaal niet leuk dat ik niet meer op school kon eten bij mijn vrienden en zo. Ik was altijd bang dat ik op school diarree zou krijgen.

Ik had ook ALTIJD honger. Maar nu ik beter eet, moet ik niet meer zo vaak naar het toilet en heb ik bijna geen krampen meer. Soms eet ik op een verjaardagsfeestje nog wel eens een gewone pannenkoek. Maar van één keer is dat dan niet zo erg.

Vroeger vond ik boterhammen vies maar het brood dat mijn mama nu bakt is veel lekkerder dan dat van de winkel. Voor ontbijt eten we nu ook vaak eitjes met fruit en getoast brood of havermoutpap met kaneel en appeltjes. Dat vind ik megalekker! Veel beter dan cornflakes!

Op de voetbal had zelfs de trainer na een paar weken gezien dat ik ineens veel beter ging spelen. Hij vroeg aan mijn ouders om te lachen: “Wat geven jullie hem om te eten?” Maar het was echt waar door het eten.


329 views
bottom of page