top of page
  • Ann en Justine

Al moe sinds mijn 20ste ...


Ik ben nu 42 jaar,al moe sinds mijn 20ste . De dochter bleek hetzelfde te hebben. Toen we allebei naar de huisarts gingen bleek er niks aan de hand,tot we bij een dokter terechtkwamen die een volledig uitgebreide bloedtest deed. Daaruit bleek het een en ander mis waardoor we in de eerste instantie onze voeding serieus moesten aanpassen. We zijn door de dokter bij Leen terecht gekomen die ons daarin super goed begeleid heeft. Onder meer onze aanpassing van de voeding, alsook advies gegeven waar we alles konden aankopen. Indien we vragen hebben kunnen we steeds mailen, dezelfde dag hebben we steeds een antwoord! We zijn nu ongeveer een jaar verder, voelen ons al stukken beter, want zoiets heeft tijd, moeite maar vooral begeleiding nodig. Zelf weet je niet goed waar je moet beginnen. Leen is super enthousiast, volledig gemotiveerd door haar werk. Het was een hele aanpassing om gezond te eten, maar na 14 dagen voelden we ons allebei al stukken beter waardoor we onze dokter en onze foodcoach alleen maar dankbaar kunnen zijn!


529 views
bottom of page