top of page
  • Liselot

Een ongedwongen en individuele aanpak


Via een vriendin kwam ik in contact met Leen. Ik had al ruime tijd last van buikpijn, maar geen enkele arts wist me te helpen. Via mail kreeg ik onmiddellijk een afspraak en alle info die van belang was rond hoe ze te werk gaat. Het persoonlijk contact verliep zeer vlot. Leen wist onmiddellijk raad en gaf me veel tips en adviezen mee. Met het bundeltje recepten ging ik thuis onmiddellijk aan de slag. Doordat het gesprek professioneel en deskundig verliep, werd met mijn privé- en werkomgeving rekening gehouden. Het liep met wat vallen en opstaan, maar gelukkig kreeg ik tussendoor ook heel wat tips & tricks om mij in mijn nieuw voedingspatroon te kunnen vinden.

Gedurende de contacten werd alles rustig aan opgebouwd, waardoor ik de tijd kreeg om een nieuwe gewoonte te creëren zonder het gevoel te krijgen dat het me opgedrongen werd.

Uiteindelijk staat alles in functie van je eigen lichaam, maar zonder deze ongedwongen en individuele aanpak zou me dit nooit gelukt zijn.


152 views
bottom of page