top of page
  • David

Ik heb altijd graag met smaak gegeten, en nu kan ik dat nog !


Ik heb altijd graag en met smaak gegeten en ben ook een echte vleeseter. Toen ik op een gegeven moment de 3 cijfers bereikte op de weegschaal (ondanks mijn lange lengte) besloot ik bij Leen langs te gaan . Wat ik leuk vind is dat je er niet zoals bij vele diëtisten een vingertje krijgt maar juist veel tips en 'je zou dat eens kunnen proberen...' Zelfs toen ik zei dat ik alcohol en vlees nooit helemaal zou laten vallen was dit niet echt een probleem. Met gewoon een andere manier van eten en enkele alternatieven gingen de eerste 7 kilo's er snel af..

Ik blijf genieten van de leuke tips (havermoutpannekoekjes, groenteschoteltje en slaatjes) en probeer nu op zijn minst mijn gewicht zo ongeveer stabiel te houden.

Thanks Leen


439 views
bottom of page