top of page
  • Anoniem

Eindelijk weer een normaler leven...


Mijn maag en darmen zijn altijd de zwakke punten van mijn lichaam geweest. Al van mijn 12 jaar sukkel ik met maagontstekingen. De klassieke medicatie hielp. Ik stelde me verder geen vragen. De laatste 15 jaren voelde ik me vaak moe, heel moe. Maar ook dat leek niet zo abnormaal: drukke job, kind,.... Tot ik 2 jaar geleden, op mijn 43ste, ernstige darmklachten kreeg. De klassieke medicatie hielp niet. De klachten gingen niet over, integendeel. Ik voelde me ziek en de klachten beïnvloedden mijn dagelijkse doen en laten. Via een kennis ben ik bij Leen terecht gekomen. Op basis van bloed- en stoelgangonderzoek en door het stellen van veel vragen, gaat ze op zoek naar wat er mis is met mijn spijsvertering en wat de oorzaken hiervan kunnen zijn. Met aangepaste (gezondere) voeding en ondersteuning met voedingssupplementen voel ik me veel beter. Mijn spijverteringsstelsel zal altijd het zwakkere deel van mijn lichaam blijven. Maar ik ben heel blij dat ik terug een normaal leven kan leiden met een minimum aan beperkingen wat mijn eetpatroon betreft. Ook voel ik me veel minder moe. Dit dank zij de immer enthousiaste en grondige aanpak van Leen.


14 views

Comments


bottom of page